mobile-discord-screen-share

Discord će sada podržavati dijeljenje zaslona u svojoj mobilnoj verziji

Dobre vijesti za sve korisnike Discord mobitela!! Značajka dijeljenja zaslona nije samo privilegija koju korisnici računala mogu koristiti. Sada možete dijeliti svoj zaslon na telefonu jednostavnim klikom.

S porastom mobilnih igara poput Među nama, Pubg, Call of Duty-Mobile, postoji prilično velika potražnja za Discord Mobile. Streameri napuštaju PC igre i aplikacije i prilagođavaju se mobilnim igrama.

To bi mogao biti razlog nedavne objave Discorda. A ako je to istina, možete zadržati svoje konje. Jer puno više značajki je na putu za mobilnu verziju.

YouTube video

Kako podijeliti svoj zaslon na svom discord mobitelu?” možete pitati. Evo vašeg odgovora:

  1. Provjerite je li vaša Discord aplikacija ažurna. Provjerite u svojoj trgovini Play ima li ažuriranja koja ste propustili.
  2. Učitajte svoj Discord Mobile
  3. Nazovite na svom discord kanalu ili svom prijatelju.
  4. Na izborniku alatne trake možete vidjeti novi gumb za punjenje zaslona. Kliknite ga.
  5. I eto ti ga. Uspješno ste podijelili zaslon.Discord Mobile Screen Sharing

Discord je već popularan među PC streamerima. A ako se ovakve značajke počnu pojavljivati, siguran sam da će njihova popularnost dostići novu visinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated

Install and Use Make in Windows

Kako instalirati i koristiti “Make” u sustavu Windows

Za tehnološke entuzijaste, Make je vrlo uredan način izrade aplikacija. Bilo da pokušavate zapakirati svoju aplikaciju ili instalirati nečiju drugu, Make olakšava stvari. Make nije dostupan u sustavu Windows. Prilikom preuzimanja Windows aplikacije preuzimamo instalacijsku datoteku EXE formata. Ne može se reći što ove datoteke za postavljanje mogu sadržavati. Možda čak preuzimate zlonamjerni softver u […]

Rufus Alternatives

14 Rufus alternativa za Linux, Mac i Windows

Ako želite stvoriti a USB za pokretanje u sustavu Windows, prvo morate preuzeti Rufus. Ovo je široko korištena aplikacija za stvaranje CD-a za podizanje sustava iz ISO datoteka. Međutim, dostupan je samo u prijenosnom *.exe formatu za Windows. Za Linux ili Mac morate koristiti druge rufus alternative. Ovdje ćemo pogledati 14 alternativnih programa koji će […]